Kratke relacije i brza isporuka

Nudimo profesionalna, servisna rešenja iz jednog izvora, vodeći računa o interesima naših klijenata: što kraće vreme čekanja, isporuka na vreme i dostupnost najsavremenijeg IT i logističkog sistema.

Mi vršimo distribuciju na međunarodnom nivou. Naš izbor čini preko 10.000 različitih proizvoda proizvedenih širom sveta, koji mogu biti isporučeni na različite načine, da bi do Vas stigli što efikasnije.

Bilo da je u pitanju pošiljka komadne robe ili cisterna, obezbeđujemo najviše standarde kvaliteta i blisko sarađujemo sa partnerima na obezbeđivanju glatkog transfera robe. Automatski prenos naših transportnih zahteva do naših partnerskih špedicija, omogućava nam brzu i pouzdanu uslugu tokom čitavog lanca snabdevanja. Od nabavke i skladištenja robe, do njihove prodaje i transporta, u prilici smo da uvek brzo odgovorimo na individualne potrebe naših klijenata.

Čak i kada je reč o posebnim zahtevima, možemo odmah da odgovorimo, jer su tri najveće prednosti naše kompanije: fleksibilnost, preciznost i pouzdanost.