Naše inovativne formulacije postavljaju trendove

Uz širok spektar sirovina raspoloživih u našem portfoliju, stvaramo sinergiju za svaki sektor tržišta kozmetike i kućne hemije.

Mi u NRC-u, nudimo proizvode i usluge za podršku razvoja visokokvalitetnih proizvoda. Bilo da je u pitanju korišćenje raznovrsnih sirovina radi kreiranja linije proizvoda za negu kože, ili vršenje niza testova o efikasnosti, mi smo tu da podržimo Vaše poslovanje. U našoj modernoj aplikacionoj laboratoriji u Hamburgu, znanja stečena kroz iskustvo sa brojnim dobavljačima, primenjujemo u stvaranju novih formulacija koje zadovoljavaju kriterijume današnjeg tržišta.

Uz to, blisko sarađujemo sa laboratorijama naših klijenata i podržavamo aplikacione laboratorije proizvođača naših proizvoda. Ovi zajednički napori nam donose nova neprocenjiva znanja. Van sveta kozmetike i sektora kućne hemije, gajimo blisku partnersku saradnju sa drugim kompanijama, kao što je laboratorija kompanije Rowa Group.

Partnerska saradnja nam omogućava pristup svim uobičajenim metodologijama merenja i mešanja u industriji, kao i procesima vulkanizacije. Možemo koristiti sopstvene resurse i stručnost naših dobavljača radi obezbeđivanja optimalne podrške za razvoj proizvoda Vaše kompanije.

Zainteresovani? Obavestite nas!