Plastics & Additives

Nemoguće je zamisliti savremeni život bez upotrebe plastike. Na sreću, imamo sirovine i aditive neophodne za njihovu uspešnu proizvodnju.

U industriji plastike, mi termoplastikom snabdevamo proizvođače komponenti za automobilsku industriju, za upotrebu u medicinskoj tehnologiji i proizvodnji pakovanja. Uz širok portfolio tehničke i robne plastike koji nudimo, uvek ćemo Vas rado posavetovati o brojnim specijalnim hemikalijama.

Funkcionalni aditivi igraju važnu ulogu u industriji PVC-a, plastike i tekstila. Koriste se kao dodatna sredstva radi poboljšanja mehaničkih svojstava ili da bi dali karakterističan izgled gotovim proizvodima. Naše dugogodišnje veze i saradnja sa dobavljačima širom sveta čine nas nezamenljivim partnerom za ovu vrstu sirovina i pomoćnih materijala.

Da bismo svakodnevni život učinili sigurnijim, nudimo razne aditive koji daju protiv požarna svojstva materijalima poput smanjenja gorivosti, nezapaljivosti i sinergetske proizvode za plastiku i premaze, pri čemu stavljamo akcenat na sisteme bez halogena. Pažljivo pratimo promene u zahtevima tržišta i zakonodavstvu.