Life Sciences

Svakodnevna podrška zdravlju i dobrobiti ljudi čini težište naše aktivnosti.

Prava lepota dolazi iznutra. Mi u NRC-u pomažemo da se lepota podigne na viši nivo, obezbeđujući kozmetičkoj industriji tehnički napredne sirovine koje kosi i očima daju još više sjaja i omogućavaju još jednostavnije nanošenje krema. U našoj laboratoriji razvijamo individualne formulacije i nove proizvode u skladu sa najnovijim trendovima – na primer, proizvode u čijoj su osnovi prirodne sirovine.

Za potrebe industrije kućne hemije, nudimo „čista” rešenja ‒ savremene, tehnički sofisticirane supstance za deterdžente i sredstva za dezinfekciju, koja se koriste u privatnom, industrijskom i komercijalnom sektoru.

Zdravlje je najveće bogatstvo. Očuvanju zdravlja doprinosimo time što obezbeđujemo visokokvalitetne sirovine za proizvodnju efikasnih i lako probavljivih farmaceutskih proizvoda. Pomoćne i aktivne materije iz naše ponude omogućavaju formulisanje farmaceutskih proizvoda kao što su tablete, obložene tablete, puderi i masti.

Ne jede se sve što leti. Hrana nije samo pitanje ukusa ‒ tekstura, stabilnost, funkcija i dodatne koristi za zdravlje, igraju sve važniju ulogu u izboru hrane. Naš širok asortiman podstiče Vaš apetit za novim proizvodima.