Elastomers & Additives

Dugotrajna elastičnost i trajnost – nudimo klasu materijala s visokim stepenom mogućnosti primene.

Već decenijama održavamo naš portfolio specijalnih proizvoda za industriju gume i poliuretana na najvišem nivou trajnosti i sinergijske efikasnosti. U formiranju selekcije raznovrsnih sintetičkih guma, hemikalija za gumarstvo, gumenih smeša i sirovina za poliuretane, usredsređeni smo na ponudu najboljih tehnički sofisticiranih proizvoda.

Naši kupci iz proizvodnog sektora uključuju, između ostalog, dobavljače iz automobilske, vazduhoplovne i mašinske industrije, koji od nas zahtevaju konkretne i sveobuhvatne savete. Samim tim, demonstracija temeljnog poznavanja proizvoda, izdržljiv poslovni know-how i fleksibilnost, jesu najviši prioriteti naših timova.

Povrh široke palete elastomera i sintetičkih guma, kojima snabdevamo gumarsku industriju, nudimo i mešavine silikona spremne za upotrebu ili fluorosilikonsku gumu. Budući da naši klijenti često zahtevaju detaljna objašnjenja o brojnim hemikalijama za gumarsku industriju, postarali smo se da naš stručni tim proizvodnih savetnika uvek bude u pripravnosti da Vas usmeri i pomogne.

Za proizvodnju poliuretana imamo u ponudi niz poliola vrhunskih performansi, izocijanata, kalajnih katalizatora i preformulisanih pretpolimera.

Za odabir optimalne PU sirovine ili aditiva za specifične aplikacije, neophodan je i odličan tehnički savet. Dokazaćemo da smo mi pravi partner za Vas!

Da bi naša ponuda bila celovita, nudimo i proizvode vlastite robne marke, pripremljene uz strog odabir dobavljača i pažljivo sprovođenje mera kontrole kvaliteta.