Coatings & Construction

Ispunjavamo najviše standarde kvaliteta kada su u pitanju materijali visokih performansi, koji se koriste u industriji boja, premaza, građevinskoj industriji, industriji lepkova i zaptivnih masa, kao i kompozita ojačanih vlaknima.

Da li tražite optimalna rešenja za građevinske proizvode na mineralnoj ili disperzionoj bazi? Ukoliko je tako, možete se osloniti na nas. Na osnovu Vaših individualnih zahteva, daćemo Vam sveobuhvatan savet da biste formulisali i razvili rešenja po meri Vaših građevinskih projekata.

U domenu kompozita ojačanih vlaknima, u prilici smo da ponudimo raznovrsne standardne i specijalne proizvode. Među njima su i epoksidne smole, učvršćivači, nezasićeni poliesteri i smole vinil-estara, te materijali za ojačavanje, i mnogi drugi.

Epoksidne smole su od sustinskog znacaja pri izgradnji brodova

Boje i premazi su polje na kome se, doslovno, igramo! Volimo da dodamo sjaj, gustinu i dubinu u formulacije boja; da, koristeći naše inovativne sirovine, primenimo nove ideje u industriji lakova. Naš asortiman proizvoda obuhvata lepkove (vodene, UV, izuzetne čvrstine), kao i funkcionalna punila, pigmente i aditive. Da bismo dopunili naš širok, inovativni portfolio za standardne aplikacije u građevinarstvu/ premazima /kompozitima, nudimo i brojne industrijske specijalne proizvode, u koje spadaju procesna ulja, toplotno-prenosive tečnosti i hidrokoloidi.

Odgovaramo na rastuće zahteve kvaliteta  u industriji  lepkova razvijanjem individualnih rešenja za proizvode, na primer u oblasti hotmelt i reaktivnih lepkova. Pronalazimo, takođe, i nove pristupe u primeni naših sirovina u lepkovima na vodenoj bazi ili na bazi rastvarača. Bogat portfolio naših proizvoda obuhvata polimere, smole i aditive za kreiranje optimalnih formulacija.

Imate pitanja u pogledu formulacija, posebnih načina isporuke ili prilagođavanja mešavina? Tražite familiju proizvoda posebno napravljenih da ispune Vaše zahteve? Jednostavno stupite u kontakt sa NRC-ovim inženjerima za stručnu podršku.