Vaš distributivni partner za specijalne hemikalije

Nordmann, Rassmann d.o.o. je osnovan 2007.godine, u Beogradu, kao deo NRC grupe i njena 26 filijala.

Naša kompanija se bavi distribucijom hemikalija i prirodnih sirovina. I kao distributer i kao partner u prodaji, naša kompanija predstavlja ključnu sponu između dobavljača širom sveta i kupaca u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Albaniji. Proizvođačima omogućujemo optimalna individualna rešenja koja odgovaraju njihovim potrebama. Sigurni smo da ćemo naći pravi proizvod za Vas u širokom dijapazonu naših visokokvalitetnih, tehnički sofisticiranih sirovina i specijalnih hemikalija.

Slobodan Nikolov, Managing Director of Nordmann, Rassmann d.o.o.

Naši zaposleni znaju šta je važno. Uz opširno tehničko i primenjeno znanje (know-how), sveobuhvatno poznavanje proizvoda i industrije, oni su uvek spremni da Vam, uz vrhunske standarde kvaliteta usluga, ponude pomoć i savet. Bilo da je našim kupcima potrebna pomoć oko usklađivanja sa zakonskim zahtevima ili u vezi sa razvojem marketinškog koncepta, naš tim je spreman da pruži podršku. I to nije sve: mi sebe vidimo kao strateške partnere naših kupaca i dobavljača. Konstantno prateći najnovije tržišne trendove, ulažemo kreativnost i individualnost u razvoj novih proizvoda i novih aplikacija.

Sa sedištem u Hamburgu, naša grupa se ubraja u vodeće svetske prodajne i marketinške organizacije u distribuciji hemikalija. Kao nezavisno, stogodišnje porodično preduzeće, istovremeno nas odlikuju tradicija, snažna inovativnost i otvorenost prema svetu. Grupa ima 440 zaposlenih i godišnji obrt od 440 miliona €.

Tu smo da podržimo Vas i uspeh Vaše kompanije ‒ stavite nas na probu već danas! Radujemo se preuzimanju izazova.