Pridružite se uspešnom timu!

Mi tražimo ljude koji žele da postignu više. Ljude koji imaju ideje. Ljude kao što ste Vi!

Posvećenost i znanje naših zaposlenih doveli su do komercijalnog uspeha Nordmann, Rassmann-a. Bilo da izaberete da radite kod nas u prodaji ili u upravljanju proizvodima, korisničkom servisu, logistici ili IT-u, ponudićemo Vam mnoštvo novih, uzbudljivih izazova na međunarodnom polju.

Šta god da radimo, želimo da to bude bolje nego kod konkurencije – i potrebni ste nam Vi da bismo to i postigli!

Naši zaposleni su ponosni što su deo naše porodične kompanije. NRC je stekao reputaciju po dugom stažu svojih radnika; kod nas ćete dobiti priliku da preuzmete odgovornost na samom početku – na mestu gde se spremnost da se dostigne savršenstvo udružuje sa uzajamnim poštovanjem, poverenjem i otvorenošću. Ljudska ljubaznost je jedna od fundamentalnih vrednosti naše korporativne kulture. S obzirom na rukovođenje našom kompanijom i na njenu fiksnu hijararhiju, možete biti sigurni da će Vaše ideje i brige da se čuju, hitro razmotre i reše.

Mi smo kompanija o kojoj se zna da veoma ozbiljno shvata stručnu obuku i dalje usavršavanje zaposlenih. Mi olakšavamo njihov profesionalni i lični razvoj nizom internih i eksternih treninga i obrazovnih programa. To uključuje i kurseve jezika i interkulturalne trening programe, budući da se mnogi naši zaposleni kreću u međunarodnim krugovima.

Vaš sledeći uzbudljivi izazov očekuje Vas u Nordmann, Rassmann-u. Pogledajte najnovija otvorena radna mesta.

Kontakt u službi Ljudski resursi:

Slobodan Nikolov
Tel.: +381 11 301 78 72, slobodan.nikolov(at)nrc.de
Bulevar Mihajla Pupina, 10V/305, 11070 Beograd, Srbija